Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2014 18:54 - Новият Завет на Сатаната, пазен строго от ордена. Автор: zahariada Автор: grigorsimov
Автор: kpm Категория: Регионални   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 25.05.2014 10:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Използвам този документ съвсем умишлено, защото винаги се намират хора, които се съмняват в истинността на Протоколите на Ционските мъдреци. Може би на някои от вас ще е по-лесно да повярват на плана и принципа на действие, ако не се споменава думата ЕВРЕИ. „Заветът“ стана достъпен на широката общественост за първ път през 1875 г. когато куриер на Баварските илюминати е ударен от мълния, докато язди от Франкфурт за Париж, което доведе до разкриване на една част от информациите за световната конспирация.
image


В него се казва:
Първата тайна как да се управлява и как да се контролира общественото мнение, е необходимостта да се поддържат раздори, съмнения и противоречия толкова дълго, че хората да престанат да се ориентират в безпорядъка и се убедят, че би било по-добре да нямат собствено мнение за държавно — правните дела. Народните страсти трябва да бъдат разпалвани, като се създаде бездуховна, мръсна и противна литература. По-нататък е работа на печата да докаже негодността на не — илюминираните, във всички области на държавния и религиозния живот.
Втората тайна е в това да се подбуждат до крайност всички слабости у хората, всички лоши навици, страсти и грешки, докато те престанат да се разбират помежду си. Преди всичко трябва да се пречупи силата на индивидуалността, защото няма нищо по-опасно от нея. Когато един човек е надарен с духовни творчески сили, е в състояние да постигне повече отколкото милиони други.
Чрез завист, омраза, сблъсъци и войни, чрез лишения, глад и разпространение на епидемии (например СПИН — бел.авт.) народите трябва да бъдат изтощавани, така че да не виждат повече никакъв изход, докато изцяло попаднат под господството на Илюминатите.
Ако една държава е изтощена от преврати или заради гражданска война е зависима от външни врагове, тя при всички случаи е обречена да загине и следователно е в наша власт. Народите трябва да бъдат приучени да смятат привидностите за чиста монета, да се задоволяват само с външни неща, да преследват единствено удоволствието, да се изтощават във вечно търсене на нещо ново и в крайна сметка да следват Илюминатите, което ще бъде постигнато, като им се заплати добре за тяхното послушание и покорност.
Чрез развращаване на обществото хората да загубят всякаква вяра в Бога.
Чрез целенасочена употреба на думи, текстове и ловко държание масите да се управляват от волята на Илюминатите. Хората трябва да бъдат обработвани, за да се отучат от индивидуално мислене, а наличните духовни сили да се отклонят към шарлатанството на кухото ораторско изкуство. Свободните възгледи на партиите трябва да се раздуват от говорителите на Илюминатите толкова дълго, че хората да се уморят и отвратят от всякакъв тип оратори. На гражданите трябва да се внушава учението на Илюминатите за държавата, за да не могат да се опомнят.
Масите са слепи, безразсъдни и неспособни за преценка, затова държавата няма нужда от диалог, а от справедлива, но неумолима строгост и абсолютна власт.
Световното правителство ще бъде постигнато по заобиколни пътища, чрез целенасочено подкопаване на крайъгълните стълбове на всяка истинска свобода и право, на изборния ред, на печата, на свободата на личността и преди всичко на възпитанието и образованието на нациите — и то при строга секретност на начинанията. Чрез целенасочено подриване на устоите на държавата, правителствата трябва да бъдат измъчвани, докато бъдат готови заради свободата да жертват цялата власт.
В Европа трябва да се раздухват личностни и национални противоречия, расова и верска омраза, от което ще възникне ужасен раздор, така че никоя християнска държава няма да може да намери подкрепа, защото останалите ще се страхуват, че един съюз срещу Илюминатите не би бил изгоден. В другите краища на света трябва да се сеят борби, безредици и вражди, за да се научат държавите на страх и всяка съпротива да бъде пречупена.
Всяка институция трябва да изпълнява важна задача в държавата, така че с увреждането на една от тях да се блокира цялата държавна машина.
Президенти на държавите трябва да бъдат избирани от редиците на робски подчинените на Илюминатите протежета, в чието минало има тъмни петна, което ще ги превърне във верни изпълнители на волята ни. Така за Илюминатите ще е лесно да тълкуват законите по нов начин и да променят конституциите. С правото на президента да обявява военно положение цялата военна сила ще попадне в ръцете на Илюминатите Непосветените владетели трябва да се отклонят от фактическото държавно управление чрез представителни длъжности и етикеция. Чрез подкупността на висшите държавни служители и вземане на чуждестранни заеми, правителствата трябва да бъдат тласнати в икономическото робство на Илюминатите, за да се увеличи чувствително дългът. Чрез предизвикани икономически кризи, в които внезапно ще бъдат изтеглени от обръщение всички възможни валути, ще предизвикаме крах на паричното стопанство на „не — илюминираните“. Паричната власт трябва да стане всевластна в търговията и промишлеността, за да могат индустриалците да печелят с парите си политическа власт. Освен Илюминатите и зависимите от тях милионери, полиция и войска, - всички останали трябва да са безимотни. С въвеждането на общото избирателно право трябва да се създаде единовластие на мнозинството.
С привикването към мисълта за самоопределяне ще бъде унищожена тежестта на семейството и възпитателната му същност. С възпитаването чрез грешни закони и лъжливи учения младежта ще оглупее, ще е заблудена и покварена. Връзки със съществуващи и създаване на нови масонски ложи за постигане на желаната цел, по пътя на разпръснатите организации: никой няма да ги познава, целите ще останат неясни, най-малко за говедата от не — илюминатите, които, за прах в очите, ще бъдат приканвани да участват в отворените масонски ложи.
С всички тези средства, народите трябва да бъдат принудени да предложат световно господство на Илюминатите. Новото световно правителство ще бъде пазител и благодетел за тези, които доброволно му се подчинят (ООН — бел., авторът). Ако някоя държава се противопостави, съседите й трябва да бъдат подстрекавани към война срещу нея. Ако те решат да се съюзяват, трябва да се разпали световна война.

(CORALF — Maitreya, der komrnende Weltlehrer, Konny-Verlag, 1991



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kpm
Категория: Регионални
Прочетен: 155000
Постинги: 89
Коментари: 108
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031