Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2015 21:34 - Тези 13 семейства управлява света: сянката сили зад НСР Автор: zahariada
Автор: kpm Категория: Регионални   
Прочетен: 713 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2015 20:27


Тези 13 семейства управлява света: сянката сили зад НСР 24-ТИ НОЕМВРИ 2014 

image Силите на сянка зад  Новия световен ред  (NWO) са следните бавни дневния ред на пълен контрол над човечеството и ресурсите на нашата планета. Дейвид Айк измислен го на " тоталитарното пръсти ", защото" те"правят много малки стъпки към нашата пълна и окончателна поробване.

В резултат на това на масите остават сравнително наясно с факта, че техните свободи постепенно биват отнети, докато силата на октопода NWO расте непрекъснато. 

сили в сянка зад дневния ред NWO 

някъде близо до много  върха на пирамидата , на  изключително елитарни  организация, известна като  Съвета на 13-те семейства  оркестрира всички големи световни събития. Както подсказва името, Съветът се състои от топ 13 най-влиятелни семейства на Земята.
 

image Все повече хора започват да осъзнават, че 99% от населението на Земята се контролира от "елита" 1%, но на Съвета от 13 семейства се състои от по-малко от 1% от 1% "елит" и никой на земята не може прилага за членство.

По тяхно мнение, те имат право да управлява над останалата част от нас, защото те са преки потомци на древните богове  и смятат себе си за кралското. Тези семейства са:

  1. Ротшилд (Бауер или Bower)
  2. Bruce
  3. Cavendish (Kennedy)
  4. De Medici
  5. Хановер
  6. Хабсбургите
  7. Krupp
  8. Плантадженет
  9. Rockefeller
  10. Романов
  11. Синклер (Сейнт Клер)
  12. Warburg (дел Banco)
  13. Windsor (Сакскобургготски Gothe)


(Лично аз подозирам, че това може да не е пълния списък и някои много мощни линии са все още непознати за нас). 

Династията Ротшилд  е безспорно най-мощният - видими - кръвната линия на Земята и оценява богатството им е около  $ 500 трилиона !

Те упражняват своята власт чрез  световната банкова империя , която е почти изцяло собственост на тях. 

Най-важните институции, които работят усилено, за да се установи НСР и напълно пороби нашия вид, са:
 

  1. Лондонското Сити  (финанси, контролирана от Ротшилдови) - не е част от Обединеното кралство;
  2. Федералният резерв на САЩ  (финанси - частна банка, собственост на Ротшилд) - не е част от САЩ;
  3. Ватикана  (индоктриниране, измама и тактиката на сплашване) - не е част от Италия;
  4. Вашингтон DC (военно, ума програмиране, промиване на мозъци и обезлюдяване) - не е част от САЩ;


Всичко това функцията институции като отделни държави, работещи по свои собствени закони, следователно не съществува съдебна инстанция на Земята, че някога може да ги преследват. 

Множеството тайните общества, съществуващи днес, работи като клонове на мега корпорация, която е притежавани от Съвета на 13 семейства. 

Въпреки че те са били щедро възнаградени за своята работа, членовете на тези тайни общества не са членове на "елитни" кръвни линии, които не знаят кои са техните господари са и те нямат представа каква е истинската дневния ред е. 

промиване на мозъка 

Друг масов поробване инструмент, който те използват срещу нас, е т.нар  образователната система . Училища вече не са това, което те използват да бъде и децата се учат да  запомнят, без да мислят  и  се подчиняват без разпит 

В действителност, тази създадена образователна система е  изключително скъпо  да се поддържа оперативна и  остарели  в ерата на интернет. 

"Защо е актуално?" ви може да поиска. Тъй като в интернет ни дава  безплатен достъп  до почти безкрайни количества информация. 

Така че, защо са все още плащат огромни суми пари за правителствена образование? Защото в света "елит" изискват децата ни учат  на съответствието  и  вътре-на-нестандартно мислене . 

Виж повече ТУК

Така че, въпросът ми е: ние сме готови да прегърнат бъдещето и избяга от контрола на "елит" в един свят без пари, или отиваме да се даде възможност на новия световен ред , за да се случи?

Вие сте на "Tsu" все още?



Тагове:   world,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kpm
Категория: Регионални
Прочетен: 155027
Постинги: 89
Коментари: 108
Гласове: 118
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031